Bewaar

Contact

Kaatsweg 8
9305 TA  Roderesch

Telefoon: 06 10279237
E-mail: info@vakantiehuisaandezandweg.nl

Geopend
het gehele jaar

Aan de Zandweg       Nederland | Drenthe

Kom genieten van ons luxe vakantiehuis met paardenstalling. Geschikt voor max. 4 personen en gelegen aan een zandweg twee km ten zuiden van het gezellige dorp Roden. Er zijn drie stallen beschikbaar, een grote buitenbak en weide. Honden ook welkom.


Het vakantiehuis beschikt over een volledig uitgeruste keuken met vaatwasser en magnetron oven. In de woonkamer vindt u een smart TV met CD/DvD speler en geluidsinstallatie. Er is gratis WiFi.
Beneden is een ruime badkamer met toilet, badmeubel en inloopdouche. Boven is een tweede toilet op de overloop en er zijn twee slaapkamers, één met een grote twee-persoons boxspring en de andere met een twee-persoons lit jumeaux.
Via de openslaande tuindeuren komt u op uw terras met de grote omheinde tuin. Vanuit het keukenraam kunt u uw paard in de weide zien lopen en de stallen bevinden zich naast het vakantiehuis.
Er is een grote rijbak en een spoelplaats, ruime parkeermogelijkheden, ook voor uw trailer en menkar.
Vanuit het huis kunt u zo op uw paard stappen en de mooiste tochten maken door de Drentse bossen en heide. De Zuursche Duinen zijn vlakbij en met mooi weer kunt u heerlijk zwemmen aan het Rono Strand.

Faciliteiten

Er zijn 1029 unieke bezoekers op deze pagina geweest.

Populaire bestemmingen

MEER

EHS communications

meer info

PaardenpraatTV

meer info

Van Horne Hippique

meer info

Horsefood the Best

meer info

Copyright © 2019 by Nederland Paardenland  -  Created by