Bewaar

Contact

Schutterijlaan 23
6004 DM  Weert

Telefoon: +31 495 524 380
E-mail: info@ehscommunications.nl

Geopend
Maandag t/m vrijdag 08:30 - 17:00

EHS communications      Nederland | Limburg

EHS Communications uit Weert is een veelzijdig bureau voor creatieve marketing, verrassende grafische vormgeving en organisatie van grote en kleine evenementen.


Marketing
 Als communicatie- en marketingbureau denkt EHS actief en creatief mee over uw onderneming, doelgroep en markt. We adviseren over mediakeuze, klantbenadering en manieren om u te onderscheiden. We volgen trends en ontwikkelingen op de voet en treden graag buiten de gebaande paden.
We zijn niet alleen denkers, maar ook doeners!

Design
 EHS is verrassend eigenwijs, origineel en compleet in grafische vormgeving.
 Wij vertalen uw ideeën en doelstellingen door naar de juiste, passende creatieve vorm, zowel in print als online. We verzorgen uw drukwerk van het eerste concept tot de uiteindelijke realisatie. En we ontwerpen, bouwen en onderhouden websites-op-maat met een eigen gebruiksvriendelijk beheersysteem. Bovendien is EHS expert op het gebied van zoekmachineoptimalisatie.
Wij zorgen dat u gevonden en gezien wordt!
 
Events
EHS Communications heeft het afgelopen decennium haar sporen ruimschoots verdiend als evenementen-organisatiebureau. Van grote, toonaangevende nationale en internationale events tot sfeervolle feesten en bijeenkomsten voor kleinere gezelschappen. EHS organiseert, coördineert en begeleidt het totale event, of ondersteunt op onderdelen zoals verkoop, entertainment en sponsorwerving.
Altijd persoonlijk, altijd betrouwbaar en altijd onvergetelijk. 

Faciliteiten

Er zijn 3741 unieke bezoekers op deze pagina geweest.

Populaire bestemmingen

MEER

EHS communications

meer info

Van Horne Hippique

meer info

Horsefood the Best

meer info

PaardenpraatTV

meer info

Copyright © 2018 by Nederland Paardenland  -  Created by