Bewaar

Contact

Venrayseweg 151
5961 NS  Horst

Telefoon: 06 5572 7826
E-mail: info@hubertushof-vakantievilla.nl

Hubertushof Vakantievilla      Nederland | Limburg

Voor 10 tot 16 personen. Het is een goed onderhouden statig herenhuis uit 1938 met 5 slaapkamers standaard plus 1 extra twee persoons slaapkamer in overleg.


 

Het beste vakantiehuis van Noord Limburg, op eigen Landgoed 'n Östrik. Groepsaccomodatie tot 16 personen. Hubertushof-Vakantievilla. Voor het vierde jaar op rij gekozen door de vele tevreden gasten. Met een gemiddelde waardering van 9,5 . Ook voor vakantie met Paarden.       
 

Hubertushof vakantievilla is een zeer ruime Vakantiewoning in Limburg, ideaal voor even weg met familie of vrienden om lekker te genieten van alles wat deze Vakantiewoning in Noord Limburg te bieden heeft.
 

De ruime vertrekken in deze villa bieden voldoende privacy voor iedereen, grote twee persoons slaapkamers met vaste wastafel met warm en koud water. In Hubertushof vakantievilla zijn 2 badkamers en 1 bubbelbad, dus al met al voldoende gelegenheid voor iedereen voor uw dagelijkse lichamelijke verzorging.

 

 

Hubertushof heeft op de begane grond een tweepersoons slaapkamer met inloopdouche, geschikt voor mindervalide,  rolstoelvriendelijk en voor alle hulpmiddelen kunnen we zorgen, zelfs professionele verzorging aan bed.

 

 

Wij hebben slaapgelegenheid voor 16 personen. Ook aan de kleintjes hebben we gedacht, we kunnen kinderbedjes bijplaatsen en er zijn boxen aanwezig.
 

Diverse spellen voor binnen en speelgoed voor buiten zoals bolderkar, skelter fietsjes etc.

De grote woonkeuken, met alles er op en er aan, bied mogelijkheden om voor een grote groep te koken, er is voldoende porselein en bestek.

Wifi inlogcode  5961ns151

 bij "Eropuit in Eigen Land" hebben we landelijk de derde plaats behaald voor 2015 - 2016  bij de beste Vakantiehuizen van Nederland. Gunt u ons voor komend jaar ook een mooie plaats, stem dan nu en maak kans op een mooie prijs.

 

                                                                                                                                                                                            

Faciliteiten

Er zijn 821 unieke bezoekers op deze pagina geweest.

Populaire bestemmingen

MEER

EHS communications

meer info

Van Horne Hippique

meer info

Horsefood the Best

meer info

PaardenpraatTV

meer info

Copyright © 2019 by Nederland Paardenland  -  Created by