Bewaar

Contact

Mildert 12
6031 SM  Nederweert

Telefoon: 0495-651919
E-mail: info@salemans.nl

Geopend

Salemans Omgevingsontwikkeling & Bouwbegeleiding      Nederland | Limburg

Al 20 jaar specialist in omgevings- ontwikkeling en bouwgeleiding, met ervaring in particuliere woningbouw en bedrijfspanden en een focus op hippisch vastgoed.


Omgevingsontwikkeling en bouwbegeleiding van A tot Z
 
Met 20 jaar ervaring als specialist in omgevingsontwikkeling en bouwgeleiding kunnen we u volledig ontzorgen. Door onze persoonlijke liefde voor de paardensport ligt onze focus op hippisch vastgoed, maar we hebben ook jarenlange ervaring in de particuliere woningbouw, appartementencomplexen en bedrijfspanden.

Wat voor u een vraag is voor morgen, daarop hebben wij vandaag al het antwoord. We nemen een traject volledig uit handen. We helpen u zoeken naar een geschikte plek om uw droom te verwezenlijken. Ook bij de procedure tot wijziging en het regelen van vergunningen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze jarenlange kennis, ervaring en ons grote netwerk binnen gemeenten en provincie zorgen ervoor dat we uw plannen vakkundig door de ambtelijke organisatie kunnen leiden. Het vervaardigen van de benodigde tekeningen is een volgende stap die we met u nemen. Natuurlijk houden we daarbij rekening met een functionele en praktische inrichting. Tot slot verzorgen we voor u de bouwbegeleiding. Zo weet u zeker dat uw droom werkelijkheid wordt, zonder zorgen en stress.
 
In ons hippisch inspiratiecentrum kunt u zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van hippische (agrarische) bedrijven.

Faciliteiten

Er zijn 2231 unieke bezoekers op deze pagina geweest.

Populaire bestemmingen

MEER

EHS communications

meer info

Van Horne Hippique

meer info

PaardenpraatTV

meer info

Horsefood the Best

meer info

Copyright © 2019 by Nederland Paardenland  -  Created by