Bewaar

Contact

Ruigekade 24
1426 RW  De Hoef

Telefoon: 0297 - 561497
E-mail: amstelhoeve@hetnet.nl

Amstelhoeve Recreatie      Nederland | Utrecht

De Amstelhoeve is gelegen in het prachtige Groene Hart. In het noordwesten van de provincie Utrecht, direct grenzend aan Noord-Holland en Zuid-Holland. De Amstelhoeve is een gezellige accommodatie met 10 slaapkamers en geschikt tot maximaal 26 pers.


De Amstelhoeve is gezellige accommodatie en geschikt voor families en vriendengroepen tot maximaal 26 personen.

​Het is mogelijk de accommodatie met 7 slaapkamers te boeken voor maximaal 20 personen en voor een reservering met meer dan 20 personen 3 slaapkamers extra er bij te boeken voor maximaal 26 personen.
De gezamenlijke ruimte is verdeeld in een zit- en eetgedeelte. In het zitgedeelte staan verschillende banken met een televisie. In het eetgedeelte staan verschillende tafels met 26 stoelen zodat u gezamenlijk kunt eten. De keuken is van alle gemakken voorzien zoals 5-pits gasfornuis, vaatwasser, 2 koelkasten met vriesladen en combimagnetron. Via de schuifdeuren komt u op het terras met tafels, stoelen en picknicktafels. Vanuit het terras heeft u een prachtig uitzicht op de weidse polder.

De groepsaccommodatie met 7 slaapkamers voor maximaal 20 personen heeft beneden drie 4-persoons slaapkamers met 2 losse bedden + 1 stapelbed en boven vier 2-persoons slaapkamers met 2 losse bedden. Alle slaapkamers zijn voorzien van centrale verwarming. Beneden vindt u een sanitaire ruimte voor de dames met 2 toiletten, 2 douches en 3 wasbakken met spiegels. Verder is er een sanitaire ruimte voor de heren met 2 douches, 1 toilet, 2 urinoirs en een wasbak met spiegel. U bent vrij om zelf bedlinnen mee te nemen, maar deze kunt u ook bij ons huren.

Bent u met meer dan 20 personen of wenst u meer dan 7 slaapkamers, dan kunt u drie 2-persoons slaapkamers met extra douche- en toiletgelegenheid in een aansluitende kleinere accommodatie erbij huren. Hierdoor biedt de Amstelhoeve in totaal 10 slaapkamers voor families en groepen tot 26 personen.

Voor de kinderen zijn er gezelschapspellen, tafeltennistafel, tafelvoetbalspel, sjoelbak en trampoline aanwezig. Een barbecue is eveneens te huur. Standaard aanwezig is toiletpapier en een keukenpakket bestaande uit: Theedoeken, keukenhanddoeken, vaatdoekjes, afwasmiddel, afwasborstel en vaatwastabletten.

Faciliteiten

Er zijn 1102 unieke bezoekers op deze pagina geweest.

Populaire bestemmingen

MEER

EHS communications

meer info

Van Horne Hippique

meer info

Horsefood the Best

meer info

PaardenpraatTV

meer info

Copyright © 2019 by Nederland Paardenland  -  Created by