Adverteren

Wilt u de bezoekersaantallen op uw website op een succesvolle manier verhogen? Maak dan nu kennis met een nieuwe mogelijkheid om uw bedrijf optimaal onder de aandacht van uw doelgroep te brengen. Als geen ander weten wij dat het soms al moeilijk genoeg is om uw eigen website goed vindbaar te maken. Er bestaan tenslotte al diverse platformen waar u zich aan kunt verbinden, de vraag echter is; sluiten deze platformen voldoende aan bij uw doelgroep?

Op Nederland Paardenland kunt u de hippische doelgroep optimaal bereiken omdat het mogelijk is om op verschillende specifieke kenmerken gevonden te worden. Zo kan de bezoeker bedrijven filteren op faciliteiten en thema's en maar ook per provincie. Daarnaast is er de mogelijkheid om de bedrijven direct te lokaliseren op de kaart en zo een route te plannen.

Een advertentie, wat levert het op?
Nederland Paardenland beschikt over hoge posities in Google op belangrijke trefwoorden, die door paardenliefhebbers gebruikt worden om een bedrijf te zoeken. 
Wellicht heeft u ons ook op deze manier gevonden? Daarnaast heeft Nederland Paardenland door de samenvoeging van 5 reeds bestaande websites een gegarandeerd bezoekersaantal van ruim 10.000 visits per maand. U krijgt gegarandeerd meer bezoekers naar uw website.
Naast de bestaande website Nederland Paardenland besteden wij ook aandacht aan alle deelnemers via onze Social Media en maken hiermee gebruik van linkbuilding, wat erg belangrijk is voor de bezoekersaantallen en de score in Google.

Advertentie mogelijkheden.
Wij bieden verschillende advertentiemogelijkheden, u heeft de keuze uit een gratis standaard vermelding of een betaalde uitgebreide vermelding. Daarnaast zijn er ook extra advertentiemogelijkheden om uw bedrijf onder de aandacht te brengen.
 

Standaard Vermelding

Een standaard vermelding met uw bedrijf en adresgegevens is helemaal gratis. Voor een gratis vermelding kunt u uw gegevens mailen naar info@nederlandpaardenland.nl 
Een standaard vermelding bestaat uit:
• De naam van uw bedrijf
• Adresgegevens zonder website/telefoon
Prijs: Gratis
 

Uitgebreide vermelding

Een uitgebreide vermelding bestaat uit:

 • Contactgegevens
 • Informatieve tekst 
 • Max 13 foto's
 • Opsomming faciliteiten
 • Ligging op de kaart
 • Periode geopend.
 • Link naar uw website
 • Link naar uw eventuele Social Media
 • Link naar uw eventuele YouTube filmpjes

Prijs: € 50,- per jaar
 

Extra advertentiemogelijkheden

 • Uw vermelding uitgelicht op de voorpagina. (maximaal 4)
 • Uw vermelding bij de eerste vermeldingen op de provincie pagina. (maximaal 10)
 • Uw vermelding op een of meerdere thema pagina’s.
 • Uw vermelding onderaan de pagina bij 'Populaire bestemmingen'   (€ 499,-)

Vraag naar de mogelijkheden


Bedrijfsbanner

Banner van uw bedrijf die te zien per thema of meerdere thema’s. 
Random verschijning.
Prijs: € 249,- per jaar (home + 1 thema)
         € 75,- per plaatsing per extra thema
Prijs: € 30,- per maand voor tijdelijke banner


Betalingsvoorwaarden:
Wij werken uitsluitend met automatische incasso’s of op factuur.  Hiervoor ontvangt u per mail een machtingsformulier en een factuur voor uw lidmaatschap.Voor afloop van het advertentiejaar wordt u door ons benaderd of de advertentie moet worden verlengd. Indien u geen verlenging wenst, zal de advertentie weer een standaard vermelding worden. U hoeft daarvoor zelf geen actie te ondernemen. De prijzen zijn exl BTW

Interesse?
Overtuigd van de mogelijkheden? Dan kunt u via deze link direct een advertentie plaatsen op onze doelgerichte website en vanaf dat moment meteen profiteren van de voordelen. U kunt ons ook bellen of mailen voor uitgebreide informatie en alle mogelijkheden. 

Populaire bestemmingen

MEER

EHS communications

meer info

PaardenpraatTV

meer info

Van Horne Hippique

meer info

Horsefood the Best

meer info

Copyright © 2019 by Nederland Paardenland  -  Created by